iHELP produkti     Trgovina     Kontakti                 Prijava
Menu

Osnovni certifikat: Srcu prijazno podjetje UNISTAR LC d.o.o.

Srcu prijazno podjetje UNISTAR LC d.o.o.

INFORMACIJSKE TEHNOLOGIJE

Unistar PRO Ljubljana je vodilno podjetje na področju informacijske tehnologije v Sloveniji. Naše storitve zajemajo širok spekter rešitev, ki vključujejo IT svetovanje, implementacijo naprednih tehnoloških rešitev, vzdrževanje sistemov in nudenje celovitih varnostnih storitev. S svojim znanjem in izkušnjami zagotavljamo visokokakovostne storitve, prilagojene potrebam naših strank. Naša vizija je graditi digitalno prihodnost, kjer tehnologija deluje v službi ljudi in jim omogoča boljše in varnejše življenje.

Kot podjetje se zavedamo naše družbene odgovornosti in pomena varnega ter zdravega delovnega okolja. Z izobraževanjem iz temeljnih postopkov oživljanja (TPO) ter uporabo avtomatskih eksternih defibrilatorjev (AED) želimo postati srcu prijazno podjetje iz več razlogov:

  • Povečanje varnosti zaposlenih in obiskovalcev: Znanje TPO in uporabe AED lahko reši življenje. Z ustreznim izobraževanjem bomo zagotovili, da bodo naši zaposleni pripravljeni pravilno ukrepati v primeru srčnega zastoja, kar lahko drastično poveča možnosti preživetja prizadetega.
  • Krepitev skupnosti: S tem, ko zaposlene izobrazimo o temeljnih postopkih oživljanja, prispevamo k širši varnosti skupnosti. Naši zaposleni lahko svoje znanje uporabijo tudi zunaj delovnega okolja in tako pomagajo pri reševanju življenj v širši družbi.
  • Povečanje zavedanja o zdravju: Programi, kot je ta, povečujejo zavedanje o pomenu zdravja in preventivnih ukrepov med našimi zaposlenimi. To lahko vodi k bolj zdravemu življenjskemu slogu in boljši skrbi za lastno zdravje.
  • Vpliv na poslovno kulturo: Skrb za zdravje in varnost zaposlenih pozitivno vpliva na delovno okolje in kulturo podjetja. Zaposleni, ki vedo, da podjetje skrbi za njihovo dobrobit, so bolj motivirani, zadovoljni in predani svojemu delu.
  • Družbena odgovornost: Kot odgovorno podjetje želimo prispevati k bolj varni in zdravi družbi. Usposabljanje naših zaposlenih v temeljnih postopkih oživljanja je del naših širših prizadevanj za trajnostni razvoj in skrb za skupnost.

Zato je naša odločitev, da postanemo srcu prijazno podjetje, odraz naše zaveze k zagotavljanju varnega in podpornega delovnega okolja ter prispevanja k zdravju in varnosti širše skupnosti. Veseli smo, da nam iHELP pri tem lahko pomaga.

Datum prejetja certifikata: 12.06.2024

Več o podjetju: www.actual-it.si

Unistar PRO
ZASPOLENI SO PREJELI

Večja varnost, zdravja preko seminarja temeljnih postopkov oživljanja z uporabo defibrilaotrja (AED)

Seminar varnosti in oživljanja z uporabo AED

iHELP SOS mobilna aplikacija: Varnost 500

iHELP mobilno aplikacijo PREMIUM paket: Varnost 300

iHELP zdravstvena kartica

iHELP zdravstveno kartico

O podjetju iHELP d.o.o.

Ideja o projektu iHELP je nastala zaradi pretresljive statistike bolezni srca in ožilja (vsakih 40 sekund umre oseba zaradi nenadnega zastoja srca) in zaradi lastnika Andraža Ogorevca, ki je imel tudi sam izkušnje z reševanjem in je zaradi zavedanja, kako dragocena je vsaka minuta se mu je pričela porajati vprašanja in razmišljanja na kakšen način širši množici ponuditi oz. omogočiti dostopnejšo, predvsem pa hitrejšo pomoč, ki je ključna pri zagotovitvi preživetja.

iHELP ekipa / podatki in kotnatki od podjetja

Srčni cilji

Imeti največjo mrežo prvih posredovalcev, ki bo prisotna lokalno in globalno in s tem ponuditi hitrejšo pomoč v nujnih primerih! Želimo znižati trenutno visoko stopnjo umrljivosti v primeru nenadnega zastoja srca, povečati informiranost o možnih načinih pomoči žrtvam srčnega zastoja oz. drugih nezgod in pomoč lokalni skupnosti pri postavitvi defibrilatorjev. Zastavili smo si tudi velik cilj, da v petih letih pridobimo 70 % občin v Sloveniji.


Podatki o podjetju

iHELP d.o.o.
Privoz 8
1000 Ljubljana

Davčna številka: SI 37788680
Matična številka: 3989216
Direktor: Andraž Ogorevc

Telefon: +386 40 458 486
E-mail: info@ihelp.si