iHELP produkti     Trgovina     Kontakti                 Prijava
Menu

Certifikat: Srcu prijazno podjetje Medicofit d.o.o.

Certifikat: Srcu prijazno podjetje Medicofit d.o.o.

Srcu prijazno podjetje Medicofit d.o.o.

FIZIOTERAPIJA

Smo zasebna fizioterapija za celostno zdravljenje. Visoko uspešnost dosegamo z aktivno rehabilitacijo, ki je vedno usmerjena v izboljševanje gibalne funkcije. V kliniki Medicofit izvajamo individualno zdravljenje poškodb z individualno prilagojenimi protokoli terapij in specialnih vaj.

Poškodbe in boleča stanja sklepov, mišic ter vezivnega tkiva zdravimo celostno. Vodimo vas od akutne faze bolečin do vrhunske telesne pripravljenosti. Gradimo močna in zdrava telesa po poškodbah, operativnih posegih in kroničnih obolenjih.

Poleg strokovne obravnave so na področju fizioterapije problem dolge čakalne dobe do prve obravnave. V kliniki Medicofit poleg strokovnosti naših fizioterapevtov in kineziologov na vrsto pridete takoj, brez čakanja.

Datum prejetja certifikata: 08.06.2024

Več o podjetju: www.medicofit.si

MEDICOFIT
ZASPOLENI SO PREJELI

Večja varnost, zdravja preko seminarja temeljnih postopkov oživljanja z uporabo defibrilaotrja (AED)

Seminar varnosti in oživljanja z uporabo AED

iHELP SOS mobilna aplikacija: Varnost 500

iHELP mobilno aplikacijo PREMIUM paket: Varnost 300

iHELP zdravstvena kartica

iHELP zdravstveno kartico

O podjetju iHELP d.o.o.

Ideja o projektu iHELP je nastala zaradi pretresljive statistike bolezni srca in ožilja (vsakih 40 sekund umre oseba zaradi nenadnega zastoja srca) in zaradi lastnika Andraža Ogorevca, ki je imel tudi sam izkušnje z reševanjem in je zaradi zavedanja, kako dragocena je vsaka minuta se mu je pričela porajati vprašanja in razmišljanja na kakšen način širši množici ponuditi oz. omogočiti dostopnejšo, predvsem pa hitrejšo pomoč, ki je ključna pri zagotovitvi preživetja.

iHELP ekipa / podatki in kotnatki od podjetja

Srčni cilji

Imeti največjo mrežo prvih posredovalcev, ki bo prisotna lokalno in globalno in s tem ponuditi hitrejšo pomoč v nujnih primerih! Želimo znižati trenutno visoko stopnjo umrljivosti v primeru nenadnega zastoja srca, povečati informiranost o možnih načinih pomoči žrtvam srčnega zastoja oz. drugih nezgod in pomoč lokalni skupnosti pri postavitvi defibrilatorjev. Zastavili smo si tudi velik cilj, da v petih letih pridobimo 70 % občin v Sloveniji.


Podatki o podjetju

iHELP d.o.o.
Privoz 8
1000 Ljubljana

Davčna številka: SI 37788680
Matična številka: 3989216
Direktor: Andraž Ogorevc

Telefon: +386 40 458 486
E-mail: info@ihelp.si