iHELP produkti     Trgovina     Kontakti                 Prijava
Menu

Polni certifikat: Srcu prijazno podjetje

Srcu prijazno podjetje Ekosen d.o.o.

Podjetje Ekosen d.o.o. je hitro rastoče podjetje na področju IR-ogrevanja, ki svojo dejavnost usmerja v inovacije ter človeku in naravi prijazno podjetništvo. Smo razvojniki in proizvajalci lastnih proizvodov ter prodajni zastopniki za določene produkte, razvili pa smo že vrsto uveljavljenih produktov in razvijamo nove ter se širimo po vsej Evropi. Ustvarili smo tudi franšizni model, iščemo poslovne partnerje za tuje trge ter sodelujemo z različnimi inštituti in podjetji. Sledimo najnovejšim eko trendom,ki jih skušamo implementirati v naše blagovne znamke. S svojimi proizvodi nudimo alternativo pri varčevanju z energijo. Naravnani smo ekološko in k ljudem ter kot taki strmimo v prihodnost.

Družbena odgovornost.

Podjetje se zavzema za izpolnjevanje najstrožjih eko standardov, ki so usmerjeni v človeka in naravo. Podjetje skrbi, da s svojim delovanjem in izdelki ne povzroča škode v lokalnem in globalnem okolju, pravzaprav nasprotno. Želja in ambicija podjetja je, da s svojim poslovanjem in delovanjem pripomore k razvoju regije ter ljudi navadi na bolj zdravo in ekološko usmerjeno delovanje, tako v poslovnem kot v privatnem življenju.

Datum prejetja polnega certifikata: 01.05.2021

Več o podjetju: www.ekosen.si

Ekosen d.o.o.
ZASPOLENI SO PREJELI

Večja varnost, zdravja preko seminarja temeljnih postopkov oživljanja z uporabo defibrilaotrja (AED)

Seminar varnosti in oživljanja z uporabo AED

iHELP SOS mobilna aplikacija: Varnost 500

iHELP mobilno aplikacijo PREMIUM paket: Varnost 300

iHELP zdravstvena kartica

iHELP zdravstveno kartico

Nezgodno zavarovanje pri zavarovalncii Generali d.d.

Nezgodno zavarovanje doma in v tujini preko zavarovalnice Generali d.d.

O podjetju iHELP d.o.o.

Ideja o projektu iHELP je nastala zaradi pretresljive statistike bolezni srca in ožilja (vsakih 40 sekund umre oseba zaradi nenadnega zastoja srca) in zaradi lastnika Andraža Ogorevca, ki je imel tudi sam izkušnje z reševanjem in je zaradi zavedanja, kako dragocena je vsaka minuta se mu je pričela porajati vprašanja in razmišljanja na kakšen način širši množici ponuditi oz. omogočiti dostopnejšo, predvsem pa hitrejšo pomoč, ki je ključna pri zagotovitvi preživetja.

iHELP ekipa / podatki in kotnatki od podjetja

Srčni cilji

Imeti največjo mrežo prvih posredovalcev, ki bo prisotna lokalno in globalno in s tem ponuditi hitrejšo pomoč v nujnih primerih! Želimo znižati trenutno visoko stopnjo umrljivosti v primeru nenadnega zastoja srca, povečati informiranost o možnih načinih pomoči žrtvam srčnega zastoja oz. drugih nezgod in pomoč lokalni skupnosti pri postavitvi defibrilatorjev. Zastavili smo si tudi velik cilj, da v petih letih pridobimo 70 % občin v Sloveniji.


Podatki o podjetju

iHELP d.o.o.
Pokopališka ulica 24
1000 Ljubljana

Davčna številka: SI 37788680
Matična številka: 3989216
Direktor: Andraž Ogorevc

Telefon: +386 40 458 486
E-mail: info@ihelp.si